Ota lieden käyttö haltuun uudella tavalla

Safera Sense Pro on uudenlainen älykäs liesivahti, joka tarkkailee lieden käyttöä ja antaa vinkkejä lieden turvallisempaan ja fiksumpaan käyttöön mobiilisovelluksen ilmoitusten avulla. Kiinnitä anturi lieden yläpuolelle ja yhdistä siihen ilmainen Safera App -mobiilisovellus.

Safera Sense Pron avulla voit vähentää liesipalon riskiä, parantaa sisäilman laatua ja hallita lieden lämpötiloja ja ajastimia paremmin.

 

Liesivahti

Onko huomiosi välillä jossain muualla? Se on ok, pidämme vahtia.

Kun liesi on päällä ja olet pois sen äärestä, Safera Sense Pro toimii älykkäänä liesiturvalaitteena. Jos se tunnistaa vaaratilanteen, se antaa hälytyksen ja lähettää ilmoituksen  Safera App -mobiilisovellukseen.

Jos anturi on lisäksi varustettu virranhallintayksiköllä, Safera Sense Pro myös katkaisee liedestä sähköt ehkäistääkseen liesipalon.

Ilmanlaatu

Tiedätkö kotisi ilmanlaadun? Kerromme, jos on tarvetta tuulettaa.

Ruoanlaitto on yksi suurimmista kodin sisäilman heikentäjistä. Erityisesti paistamisessa syntyy paljon haitallisia pienhiukkasia.

Safera Sense Pro näyttää ilmanlaadun ja se mittaa pienhiukkasia (PM2.5), orgaanisia kaasuja (TVOC), hiilidioksidia (eCO2), lämpötilaa ja kosteutta, joten opit miten ruoanlaitto vaikuttaa sisäilman laatuun ja milloin sinun kannattaisi tuulettaa kotisi.

Älykästä ruoanlaittoa 

Unohditko asettaa munakellon? Ei hätää, ajastin on jo käynnissä.

Safera Sense Pro tunnistaa erilaisia ruoanlaittotapahtumia liedellä ja asettaa ne aikajanalle. Jos vaikka et huomannut laittaa ajastinta, kun laitoit pastaveden kiehumaan, voit tarkistaa sen Safera App -mobiilisovelluksesta.

Safera Sense Pro arvioi myös pannun paistolämpötilaa, joten näet milloin pannu on esikuumennettu ja valmis pihvin paistamista varten.

Ominaisuudet

 • Vastaa standardin EN 50615 vaatimuksia Vastaa eurooppalaisen liesiturvastandardin EN 50615 vaatimuksia, kun virranhallintayksikkö on kytketty.
 • Yhteensopivuus Yhteensopiva useimpien liesien kanssa: rauta-, keraaminen, induktio- ja kaasuliesi.
 • Safera App -mobiilisovellus Lataa ilmainen Safera App
 • Ilmanlaadunmittaus Mittaa kaikkia tärkeimpiä ruoanlaitosta syntyviä ilmanlaadun heikentäjiä: PM2.5, TVOC, eCO2, humidity and temperature.
 • Älykästä ruoanlaittoa Tunnistaa erilaisia ruoanlaittotapahtumia liedellä ja asettaa ne aikajanalle
 • Mullistava anturiteknologia Hybrid-anturijärjestelmä tarkkailee lieden käyttöä yli kymmennellä anturilla.
 • Alhainen virrankulutus Ainutlaatuisten algoritmien ansiosta virrankulutus on erittäin alhainen, mikä tarjoaa pitkän paristonkeston.
 • Pieni ja huomaamaton anturiyksikkö Kaikki edistyksellinen teknologia on saatu mahtumaan hyvin pieneen kokoon, joten anturi on helppo asentaa erilaisiin keittiöihin.
 • Suuri muistikapasiteetti Laitteen muistiin mahtuu tuhansia ruoanlaittotapahtumia.
 • Tietoturvallisuus Laitteen keräämä data on suojattu vahvalla laitteistopohjaisella kryptauksella.
 • Henkilötiedot ja yksityisyys Jos käyttäjä haluaa, niin laitteen keräämä data voidaan lähettää Saferan pilvipalveluun.