Safera Aurora -liesivahdissa on kolme osaa: lieden tilaa tarkkaileva anturiyksikkö, lieden sähkönsyöttöä ohjaava virranhallintayksikkö ja kaukosäädin.

Automaattisella kohdistuksella varustettu anturiyksikkö tarjoaa markkinoiden luotettavimman ja joustavimman asennuksen sisäkattoon jopa 3,5 metrin huonekorkeuteen: anturien laaja näkökenttä ja lieden sijainnin automaattinen tunnistus helpottaa anturien kohdistusta siten, että liesivahdilla on esteetön näkymä liedelle.

Virranhallintayksikkö kytketään lieden sähkönsyöttöön. Safera Aurora on heti valmis käyttöön. Liesivahti tunnistaa liesityypin automaattisesti. Anturin ja virranhallintayksikön välillä on esiasetettu kaksisuuntainen langaton yhteys.

Liesivahtia voi ohjata kaukosäätimellä, joka säilyy kätevästi magneettikiinnityksellä esimerkiksi jääkaapin ovessa.

Ominaisuudet

  • Tehokkain tapa ennaltaehkäistä liesipaloja Safera Aurora -liesivahti aistii vaaran ennalta. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee liedestä sähköt ennen kuin liesipalo pääsee syttymään. Airis täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50165.
  • Markkinoiden älykkäin liesivahti. Safera-liesivahti on ainoa ratkaisu, joka ennaltaehkäisee liesipaloja tehokkaasti häiritsemättä jokapäiväistä ruoanlaittoa. Saferan edistyksellinen keinoäly luo lieden käytöstä digitaalisen mallin ainutlaatuisen tarkan anturidatan perusteella. Siten Safera kykenee ymmärtämään – ja myös ennustamaan – mitä liedellä tapahtuu.
  • Helpoin ja nopein asennus. Paristokäyttöinen anturiyksikkö 2-3 vuoden paristokestolla. Laajakulma-anturi tunnistaa lieden sijainnin automaattisesti. Esiparitettu langaton kaksisuuntainen yhteys anturiyksikön ja virranhallintayksikön välillä (2,4 GHz). Tunnistaa liesityypin automaattisesti.
  • Kehittynyt itse-diagnostiikka. Safera Aurora tarkkailee toimintakuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos anturiyksikkö poistetaan käytöstä, anturiyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.
  • Helppokäyttöinen. Turvallisuus on täysin automaattista, eikä liesivahti vaadi käyttäjältä mitään toimia. Hälytyksen voi kuitata yhdellä napin painamisella. Liesivahtia voi ohjata kaukosäätimellä, joka säilyy kätevästi magneettikiinnityksellä esimerkiksi jääkaapin ovessa. Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan.
  • Laajasti yhteensopiva. Sopii useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen, rautaliesi) sekä 1- että 3-vaihekytkentään. Hälytysraja voidaan säätää anturin asennuskorkeuden mukaiseksi.
  • Fiksu osa älykotijärjestelmää. Safera-liesivahti voidaan kytkeä osaksi kodin automaatio- tai älykotijärjestelmää, jolloin hälytys- ja vikatiedot voidaan lähettää esimerkiksi matkapuhelimeen.
  • Muokattava. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään lisävarusteilla: Safera-vesivuotoanturi, Remote Plus -kaukosäädin.