Safera Airis -liesivahti harmaa
Safera Airis langaton liesivahti
Safera Airis liesivahdin tuotevideo
Safera Airis liesivahdin asennusohjeet
Safera Airis liesivahdin älykkyys
Safera Airis -liesivahti harmaa
Safera Airis langaton liesivahti

Safera Airis -liesivahdissa lieden sähkönsyöttöön kytketään virranhallintayksikkö. Paristokäyttöinen anturi on helppoa ja nopeaa asentaa itsekiinnittyvällä tarralla joko seinälle tai liesituulettimen alapintaan.

Safera Airis -liesivahti on älykäs: se toimii langattomasti, tunnistaen anturien sijainnin ja liesityypin automaattisesti. Vain Safera-liesivahdit perustuvat neljään anturiin, joilla ei ole katvealueita. Ne hoitavat tarvittaessa vaaratilanteet nopeasti häiritsemättä arjen ruuanlaittoa.

Luotettava ja testattu langaton Safera RobustLink® -yhteys mahdollistaa sen, että hälytyksen voi kuitata yhdellä napin painalluksella. Anturin värin voi valita kymmenestä värivaihtoehdosta, ja lisäksi sävyn voi vaihtaa juuri oman keittiön värimaailmaan sopivaksi. Sopii myös saarekekeittiöihin.

Täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615.

Ominaisuudet

  • Tehokkain tapa ennaltaehkäistä liesipaloja. Safera Airis -liesivahti aistii vaaran ennalta. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee liedestä sähköt ennen kuin liesipalo pääsee syttymään. Airis täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50165.
  • Markkinoiden älykkäin liesivahti. Safera-liesivahti on ainoa ratkaisu, joka ennaltaehkäisee liesipaloja tehokkaasti häiritsemättä jokapäiväistä ruoanlaittoa. Saferan edistyksellinen keinoäly luo lieden käytöstä digitaalisen mallin ainutlaatuisen tarkan anturidatan perusteella. Siten Safera kykenee ymmärtämään – ja myös ennustamaan – mitä liedellä tapahtuu.
  • Helpoin ja nopein asennus. Paristokäyttöinen anturiyksikkö 3-5 vuoden paristokestolla. Esiparitettu langaton kaksisuuntainen yhteys anturiyksikön ja virranhallintayksikön välillä (2,4 GHz). Tunnistaa liesityypin ja anturin sijainnin automaattisesti.
  • Kehittynyt itse-diagnostiikka. Safera Airis tarkkailee toimintakuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos anturiyksikkö poistetaan käytöstä, anturiyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.
  • Helppokäyttöinen. Turvallisuus on täysin automaattista, eikä liesivahti vaadi käyttäjältä mitään toimia. Hälytyksen voi kuitata yhdellä napin painamisella. Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan.
  • Laajasti yhteensopiva. Sopii useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen, rautaliesi) sekä 1- että 3-vaihekytkentään. Hälytysraja voidaan säätää anturin asennuskorkeuden mukaiseksi.
  • Fiksu osa älykotijärjestelmää. Safera-liesivahti voidaan kytkeä osaksi kodin automaatio- tai älykotijärjestelmää, jolloin hälytys- ja vikatiedot voidaan lähettää esimerkiksi matkapuhelimeen.
  • Muokattava. Sisältää 10 anturin värivaihtoehtoa. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään lisävarusteilla: Safera-vesivuotoanturi, Remote Plus -kaukosäädin.